Pagina’s aanmaken

Om een pagina te maken, log je in op het WordPress Dashboard en ga je naar Pagina’s -> Nieuwe Pagina.

Op het nieuwe scherm zie je nu de standaard WordPress Editor.

WordPress Editor

Op deze pagina kan je het volgende:

  1. Titel – Hier kan je de paginatitel invoeren
  2. Tekstbewerker tabblad – Als je de standaard structuur wilt gebruiken voor je pagina, gebruik dan deze tekstbewerker, wil je meer flexibiliteit? Gebruik dan de Timone bouwer bij (3). Verdere uitleg over de Tekstbewerker functionaliteit.
  3. Timone bouwer tabblad – Klik op dit tabblad als je voor deze pagina de Timone bouwer wilt gaan gebruiken. Verdere uitleg over de Timone bouwer.
  4. Tekstbewerker – Voer hier teksten in die je op je pagina wilt weergeven. Toevoegen van een formulier en andere media is hier ook mogelijk.
  5. Yoast SEO – Gebruik dit kader om je pagina te optimaliseren voor SEO
  6. Publiceren – In dit kader kan je de status van je pagina aangeven (Concept of Wachten op review), de zichtbaarheid bepalen (Openbaar, Beschermd met wachtwoord of Privé) en bepalen of je de pagina meteen wilt publiceren of op een gepland tijdstip.
  7. Pagina-attributen – In dit kader bepaal je of je pagina een hoofd- of subpagina is, welke template je voor deze pagina wilt gebruiken (Standaard, Geen Header/Footer of Sidebar). Let op dat de Timone bouwer deze instelling overneemt. In het volgorde veld kan je met een nummer aangeven wat de volgorde moet zijn in een gegenereerd menu. Gebruik deze optie niet, de Menu Editor is veel handiger.
  8. Uitgelichte afbeelding – Stel hier de uitgelichte afbeelding in voor een pagina. Deze kan gebruikt worden in bepaalde Timone bouwer modules en op social media.